dijous, 10 de setembre del 2020

Comencem el curs 2020-21

Fa pocs dies que els centres docents heu inciat l'activitat. Aquest serà un curs ple d'incerteses, però malgrat tot, les persones que formem part del projecte Microplastic Watchers d'Observadors del Mar continuem endavant, treballant per tenir més evidències de la presència de microplàstics i mesoplàstics a les platges del nostre litoral i acostar la recerca científica a les noies i nois formant part d'una gran xarxa que abasta bona part del litoral català. 

Aquest curs no es realitzarà la sessió de formació a causa de les restriccions per fer reunions a conseqüència de la pandèmia. Aquells centres educatius que hi participen per primera vegada, si ho considereu oportú, ens podem desplaçar al centre docent o a través de videotrucada us explicarem el projecte i el protocol de mostreig. 

A finals del mes de maig se celebrarà, si les condicions sanitàries ho permeten, l'acte de clausura del projecte de forma que pugueu donar a conèixer a la resta de centres educatius la feina que heu fet vinculada al projecte.

 Sabeu que estem a la vostra disposició per ajudar-vos en tot el que estigui a les nostres mans.

MOLT BON INCI DE PROJECTE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada