divendres, 26 d’abril del 2019

Clausura Curs 2018-19


Benvolgudes científiques i científics! Les institucions que duem a terme el programa educatiu Observadors del mar-Plàstic0: Museu Marítim de Barcelona, l’Institut de Ciències del Mar de Barcelona ICM-CSIC, el Centre d’Estudis Avançats de Blanes CEAB-CSIC i l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA-UIB-CSIC) us proposem la participació a l’acte de cloenda que està previst pel dia 30 de maig de 2019 al Museu Marítim de Barcelona.




Aquesta cloenda serà un espai per compartir experiències i afavorir l’intercanvi, tant amb el científic que treballa en el projecte com amb la resta de centres participants.


Volem que tots i totes tingueu un paper rellevant en aquest acte, per això us animem a venir i  compartir amb tothom la feina que heu fet al llarg de tot aquest curs. També us demanem que aneu pensant un repte per la resta de centres educatius que participen en el projecte. Us hi esperen moltes sorpreses.


Data: 30-05-2019

Hora: 10:00 a 13:00h



Lloc: Museu Marítim de Barcelona


PROGRAMA


1a part


10 a 10.15 h


            Presentació
            Autoritats

10.15 a 10.45 h

Primeres conclusions de l’estudi de micro i meso plàstics on hi han participat els i les alumnes. Fem preguntes al científic.
           Luís Francisco Ruiz-Orejón, científic del CEAB-CSIC

10.45 a 11 h

            Presentació dels reptes

2a part

11 a 12 h

           Esmorzar (cadascú porta el seu)

           Visita als estands del centres educatius
Cada centre educatiu disposarà d’una taula per poder mostrar a la resta de participants diferents materials i elements que hagin generat durant el projecte. En cadascun dels estands hi haurà dues persones que podran respondre les preguntes que puguin fer la resta d’alumnat. 

També comptem amb el Laboratori mòbil del Centre de la Platja
           
           Resolució dels reptes



L’alumnat participant hauran de descobrir l’enigma que es planteja en cadascun dels estands. Se sortejaran 4 sortides (1 alumne/a acompanyat d’una persona adulta) de 3 hores de navegació a bord del Santa Eulàlia entre tot l’alumnat que resolgui correctament els enigmes plantejats)
 

          Missatges de compromís
          En la mostra hi haurà un espai destinat a que l'alumnat participant pugui escriue el seu compromís amb la reducció de plastics.

3a part


12 a 12.45 h


Presentacions al voltant del projecte per part dels centres educatius

Teniu 5 minut per fer la vostra presentació


12.45 a 13 h

Entrega de diplomes de reconeixement

Resolució dels reptes i proclamació de persones que han guanyat.
 

13 h Foto grup


Número d’alumnes
11 representants de cada centre educatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada