dilluns, 11 de març del 2019

IE Gavà Mar: dades del novembre i del desembre penjades

Amb una mica de retard però finalment ja hem començat a penjar dades a la web d'observadors del mar. Els primers resultats són els del 15 novembre i els del 13 de desembre. La platja estava força neta (continuaven passant les màquines cada matí) i no van recollir gaires plàstic. Això els va crear la típica discusió sobre si l'experiment havia anat bé o malament. Us deixem unes fotos del que vam recollir a les 10 parcel·les tipus A  amb una superfície 50cm x 50 cm que van estudiar així com una foto de la Carlota i la Lucia prenent dades a la seva llibreta de camp.















2 comentaris:

  1. Felicitats per la feina que esteu fent. Veig que hi ha moltes varetes en la vostra mostra. Us proposo que intenteu imaginar quin ha estat el viatge d'una d'aquestes varetes fins arribar a la platja de Gavà. Si voleu el podeu compartir en aquest blog. Felicitats a totes i tots.

    Cristina Puig

    ResponElimina
  2. La hipòtesis dels alumnes de 1rA és que la gent deu llençar els bastonets al lavabo i el clavegueram ho porta fins a la depuradora. La depuradora filtra tota la brossa però els dies que plou molt la depuradora no pot absorbir tanta aigua. Llavors obren comportes i tota la brossa va cap al mar. La marea ho acaba portant a la platja.

    ResponElimina