dimecres, 16 de maig del 2018



El dia 17 d'Abril vàrem anar a la platja però no va ser un dia normal, ja que vàrem estar allà tot el dia.
Vàrem començar el dia fent les entrevistes als banyistes, tot i que hi havia pocs eren suficients banyistes per entrevistar.
La majoria dels banyistes eren estrangers, ja que en aquells dies la gent d'aquí treballava i el que sabem és que els banyistes reciclaven, tot i que uns més que d'altres. En acabar les entrevistes ens vàrem reunir tots els companys per treure conclusions dels resultats.
Quan vàrem acabar de treure conclusions vàrem anar just a la vora de la platja (La Barceloneta) a iniciar un nou projecte en el qual per parelles havíem de crear una campanya de sensibilització, un cop vam acabar vam anar a dinar.
Després de dinar vam aprofitar per llegir el llibre estrella d'aquest any "WONDER". Després d'haver fet la digestió llegint, vam anar a recollir les mostres en les parcel·les de sempre, però no va ser com sempre, ja que vam poder contemplar meduses en l'aigua i fora de l'aigua també va ser complicat recollir la sorra, ja que hi havia molts banyistes a la tarda. Quan vam acabar ja vam tornar a l'escola.


Jordi Sebastià, Ivet Antequera, Janna Nebot i Alexia Ruiz (Alumnes de sisè de primària de l'escola Salesians Rocafort ) 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada