dimecres, 23 de maig del 2018

Cloenda Programa Observadors de la Platja 2017-18


Benvolgudes científiques i científics!!

Us convidem a l'acte de cloenda del projecte Observadors de la platja que tindrà lloc el proper dijous 31 de maig de 2018 de 10 a 13h al Museu Marítim de Barcelona.

Aquest acte serà un espai per compartir experiències i afavorir l’intercanvi, tant amb el científic que treballa el projecte com amb la resta de centres participants.

Volem que tots i totes tingueu un paper rellevant, per això us animem a venir i compartir amb tothom la feina que heu fet al llarg de tot aquest curs. Us recordem que disposeu d'una taula de 160X80cm i un plafó de 200X120cm per mostrar a la resta tot allò que cregueu rellevant per mostrar tot el que heu treballat aquest curs. Us recordem que heu de tenir preparat el vostre repte perquè la resta de centres el puguin resoldre. Tots els que resolgueu el repte participareu en el sorteig de 4 navegacions a bord del pailebot Santa Eulàlia.

A continuació teniu el programa definitiu de l'acte.
 

Data: 31/05/2018
Horari: de 10.00 a 13.00
Lloc: Sala d’actes MMB
 

PROGRAMA

1a part

10 a 10.15 h

    Presentació a càrrec de:


        Sr Roger Marcet director del Museu Marítim de Barcelona
        Sr Joaquim Garrabou investigador de l’Institut de Ciències del mar del Centre superior d’investigacions científiques i coordinador d’Observadors del mar
        Sra. Diana Escobar de l' Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, Oficina de Ciència Ciutadana de la ciutat i el programa Ciència Ciutadana als barris.

10.15 a 10.45 h

    Primeres conclusions de l’estudi de micro i mesoplàstics a les platges en estudi. Luís Francisco Ruiz-Orejón, científic del CEAB-CSIC

10.45 a 11 h

    Presentació dels reptes

2a part

11 a 12 h

    Esmorzar (l’alumnat l’ha de portar des de casa)
   
    Visita als estands del centres educatius 

Cada centre educatiu disposarà d’una taula per poder mostrar a la resta de participants diferents materials i elements que hagin generat durant el projecte. En cadascun dels estands hi haurà dues persones que podran respondre les preguntes que puguin fer la resta d'alumnat.

    Resolució dels reptes

L'alumnat participant haurà de descobrir l’enigma que es planteja en cadascun dels  estands. Se sortejaran 4 sortides (1 alumne/a acompanyat d’una persona adulta) de 3 hores de navegació a bord del Santa Eulàlia entre tot l’alumnat que resolgui correctament els enigmes plantejats)

3a part

12 a 12.45 h


Presentacions dels centres educatius
   
    Escola Mediterrània
    Escola Mossen Joan Batlle
    Escola Salesians de Rocafort
    Ins Maria Espinalt
    Ins Tordària
    Ins Gavà Mar

12.45 a 13 h
   
    Entrega de diplomes de reconeixement
   
    Resolució dels reptes i proclamació de les persones guanyadores

13 h

    Finalització de l'acte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada