dilluns, 19 de març del 2018

Segona excursió a la platja


Hola som el grup 3 (Nerea, Marc.H, Júlia) i el grup 4 (Oriol, Thais, Adrià). Som de sisè de primària i de l’escola Salesians Rocafort. Us volem resumir la nostra segona sortida d’observadors a la platja.

Abans de fer l’excursió:
Vam preparar totes les bosses, pales, regles...i ens vam anar cap a la platja.

Segon Mostreig
El dia 19 de gener vam fer la segona sortida, amb nosaltres va venir la Cristina  del ICM (que ens va explicar moltes coses interessants) i ens va ajudar amb el mostreig per agafar d’una manera més correcta els segons mostrejos amb les bosses (A,T,C). Un cop a la platja vam agafar la superfície de la sorra, un cop agafada la sorra vam tornar a l’escola.

Segon analisis a l’aula
Uns dies després vam analitzar les tres bosses de sorra a la recerca dels microplàstics i mesoplàstics (aquest cop com ja teníem experiència i ho vam fer en una sessió d’un matí sencer).
Vam col·locar cadascuna de les mostres de microplàstics en un recipient de vidre i els macroplàstics en un altre. Els vam anar pesant per tipus de parcel·les i vam fer unes fotografies.

Valoració sortida
Com ja era el segon cop que anàvem a la platja ens va anar molt bé. A més a més la Cristina ens va parlar de la regeneració artificial i del sistema de clavegueram de la ciutat entre d’altres temes.

Valoració anàlisis
Quan vam fer el anàlisis ens va posar a buscar els mesoplàstics i el microplàstics. Aquesta vegada, vam poder observar més quantitat de mesoplàstics que al mes de Novembre. Aquesta quantitat creiem que és degut a que els dies abans a la nostra sortida va haver un gran temporal d’aire.

Ens va agradar la segona sortida?
Sí, molt, ja que estem molt interessats en aquest projecte.

Què hem tret del segon anàlisi i mostreig?

Com aquest cop vam agafar la línia de temporal hi va haver una gran diferencia entre les altres bosses. En les bosses no vam trobar tants plàstics com els que pensem que trobarem quan hi hagi més banyistes.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada